Royal råhygge: Kronprinsfamilien til børnetræf i Norge

Kronprinsparret og deres fire børn var med, da tronarvingerne samledes til familietræf i Norge.
Tronarvingerne var samlet i Norge i weekenden, da kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit inviterede til generationstræf.
Tronarvingerne var samlet i Norge i weekenden, da kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit inviterede til generationstræf. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff/free

Der var fuldt hus, da det norske kronprinspar inviterede kongehusets yngste til generationstræf på sommerresidensen på Mågerø lørdag og søndag.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var taget til Norge med alle fire børn for at bruge weekenden med det norske kronprinspar, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit, og deres børn, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus.

Foruden den danske kronprinsfamilie var der royalt besøg fra Sverige og Luxembourg. Hele den fornemme forsamling fik taget et fællesbillede udendørs på Mågerø, som ligger i det nordlige Norge.

Kronprinsesse Victoria, som for nylig annoncerede at hun og prins Daniel venter deres andet barn, var taget fra Sverige med datteren prinsesse Estelle for at deltage i familiehyggen.

Desværre måtte hendes mand, prins Daniel, blive hjemme på grund af en forkølelse. Fra Luxembourg deltog storhertug Guillaume og hans kone, arvestorhertuginde Stéphanie af Luxembourg. Parret blev gift i 2012.

Forhåbentlig er prins Daniel blevet frisk til i dag, hvor han fejrer sin 42 års fødselsdag. Dagen begynder med gudstjeneste i Storkyrkan, og i aften kan den svenske kronprins se frem til en forestilling i den kongelige opera.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.