Royal hæder til plejebørn

Torsdag den 17. november skal hertuginde Kate være med til at hædre plejebørn, -familier og andre, hvis hjerter banker for børn.
Hertuginde Kates hjerte banker for de mange plejebørn og plejefamilier i England.
Hertuginde Kates hjerte banker for de mange plejebørn og plejefamilier i England. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Selvom hertuginde Kate kun er mor til to børn, banker hendes hjerte for en kæmpe flok småfolk.

De tusindvis af engelske børn, der bor hos en plejefamilie, får især den kongelige kærlighed at føle. Det gør de, når hertuginden deltager i den årlige prisuddeling hos velgørenhedsorganisationen The Fostering Network torsdag den 17. november.

Det skriver Hello! Magazine.

Ved prisuddelingen vil der være fokus på succeshistorierne blandt plejefamilier, socialarbejderne og andre folk i plejesystemet.

Men ikke nok med, at Kate klapper med fra sædet, når priserne bliver uddelt på aftenen. Hun inviterer også alle vinderne til et eksklusivt teselskab i London.

Her vil hertuginden selv uddele tre priser - nemlig til plejebørn, der har gjort sig positivt bemærket. Og mon ikke der bliver tid til at høre flere historier fra plejefamilier og plejebørn, mens hertuginden slubrer teen i sig.

Første gang, at hertuginde Kate besøgte organisationen, var i januar, hvor hun var fem måneder henne med sit andet barn, prinsesse Charlotte.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.