Royal forlovelseskjole i høj kurs

Den smukke blå kjole som hertuginde Kate bar, da forlovelsen med prins William blev annonceret, kan igen købes.
Hertuginde Kates blå kjole er i høj kurs. Nu kan den fås igen.
Hertuginde Kates blå kjole er i høj kurs. Nu kan den fås igen. Foto: Sang Tan/AP

Da Kate Middleton i 2010 blev præsenteret for offentligheden som prins Williams forlovede, bar hun en kongeblå kjole af mærket Issa London. En kjole, der efterfølgende blev vanvittigt populær - ligesom resten af det tøj, den unge hertuginde viser sig i.

Nu er den ikoniske kjole i høj kurs igen, for designeren bag har nemlig lavet et nyt parti af kjolen, som sælges på nettet og i stormagasinet Harvey Nichols. Det skriver Issa London og stormagasinet på deres Twitterprofiler.

- Den blev først set på hertuginden af Cambridge, Issa Londons Phylis-kjole er højest på vores ønskeliste, tweeter Harvey Nichols.

Kjolen er i silke med skørt og bindebånd og koster den nette sum af 575 pund, svarende til omkring end 6150 kroner.

Hertuginde Kate og prins William mødte i sin tid hinanden, da de begge læste på universitetet St. Andrews. Efter knap otte år friede prinsen på en rejse til Kenya, og i november 2010 annoncerede det lykkelige par nyheden for offentligheden.

Hertuginde Kate blev hurtigt et modeikon, og nu viser hendes lille søn, prins George, at han har de samme evner. Flere sæt tøj, som den lille prins har haft på, er blevet revet ned af hylderne efterfølgende, skriver Hello! Fashion.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.