Royal familie rejser på ferie med stil

Intet mindre end et privatfly kan gøre det, når prins William og hertuginde Kate tager børnene med på ferie i Frankrig.
Tidligere på året besøgte prins William, hertuginde Kate og børnene også Frankrig. Her nød de en skiferie i Alperne.
Tidligere på året besøgte prins William, hertuginde Kate og børnene også Frankrig. Her nød de en skiferie i Alperne. Foto: John Stillwell/AP

Det royale britiske par prins William og hertuginde Kate er kendt for at rejse med stil, og deres nuværende ferie i Frankrig er bestemt ingen undtagelse.

Intet mindre end et privatfly til 8 millioner britiske pund - svarende til knap 70 millioner danske kroner - kunne agere transportmiddel, da det populære royale par landede i den franske lufthavn Pau-Pyrenees tirsdag eftermiddag. Det skriver flere medier, heriblandt The Independent og ABC News.

Sammen med børnene prins George og prinsesse Charlotte, har prins William og hertuginde Kate valgt at trække stikket og holde ferie ved den franske vestkyst i området Biarritz. Privatflyet har parret lånt af familiens ven, hertugen af Westminister.

Selv om prinsesse Charlotte ikke er ældre end et år, er det ikke første gang, charmetrolden besøger Frankrig. Tilbage i marts tog familien en afslappende skiferie i de franske alper - deres første ferie sammen som en familie på fire.

Prins William, hertuginde Kate og børnene er i sikre hænder under ferien. Både deres royale sikkerhedsfolk og en gruppe fra den britiske politienhed Scotland Yard passer på familien, skriver blandt andre Hello Magazine.

Ferien i det franske bliver langt fra den sidste udlandstur for det royale par dette år. Til efteråret tager parret på en officiel tur til Canada, lyder det i et opslag fra det britiske kongehus på Instagram.

Se opslaget her: https://www.instagram.com/p/BIXbWDPA-f1/?taken-by=kensingtonroyal

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.