Royal bolig sat til salg: Se billederne

Norges kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har sat en del af deres bolig til salg for næsten seks millioner kroner.
Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har besluttet at sælge en del af deres bopæl i det norske.
Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har besluttet at sælge en del af deres bopæl i det norske. Foto: Soren Andersson/AP

Hvis man drømmer om et royalt pust i hverdagen - og har 5,8 millioner danske kroner liggende på kistebunden - er drømmen slet ikke så urealistisk. Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har nemlig sat en del af den royale bolig Skaugum til salg på nettet.

Ejendommen er et idyllisk rødt træhus, som ligger i landlige omgivelser i den norske by Asker, sydvest for Oslo. Huset, der er til salg, har tidligere været brugt som tjenestebolig, men de seneste par år har huset været lejet ud.

- De overvejede at blive ved med at leje det ud, men har bestemt sig for at sælge det. Det er en flot grund, men huset trænger til noget modernisering, fortæller Terje Tveir, som er daglig leder i ejendomsfirmaet Krogsveen, til norsk SE og HØR.

Hvis man er interesseret i de 138 kvadratmeter bolig i det norske, kan man også se frem til fine naboer. Skaugum Gård er nemlig officiel bolig for kronprinsfamilien, som foruden kronprinsparret består af deres børn, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og kronprinsesse Mette-Marits søn fra et tidligere forhold, Marius Borg Høiby.

For de 5,8 millioner får man altså både bolig, anneks, garage og naboer med blåt blod.

Se billederne her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.