Royal barnepige headhuntet til nyt kongehus

Prins William og hertuginde Kate overtager norske kronprins Haakon og Mette-Marits tidligere barnepige og hushjælp.
Prins William og hertuginde Kate besluttede sig for to måneder siden for at hyre ekstra hushjælp. En rutineret kandidat endte med at få jobbet. Arkivfoto.
Prins William og hertuginde Kate besluttede sig for to måneder siden for at hyre ekstra hushjælp. En rutineret kandidat endte med at få jobbet. Arkivfoto. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

To måneder.

Så lang tid skulle der gå, fra at engelske prins William og hertuginde Kate indrykkede en jobannonce, hvor de ledte efter en ny husbestyrerinde, til at den rigtige kandidat var fundet.

Kandidaten, der er endt med at løbe med jobbet, er ikke helt uvant i royale hjem. 33-årige Sadie Rice har nemlig tidligere arbejdet for det norske kronprinsepar, kronprins Haakon og Mette-Marit. Desuden har hun også tidligere arbejdet som tjenestepige på Buckingham Palace. Det skriver Hello! Magazine.

Sadie Rice skulle efter sigende have været igennem hele tre jobsamtaler, før hun fik jobbet. Heriblandt én med prins William og hertuginde Kate.

I jobopslaget fremhævede det royale par, at de ledte efter én, som kunne holde huset yderst rent, tage sig af tøjvask, pudse sølvtøj og stå for de daglige indkøb. Derudover så parret gerne, at kandidater havde erfaring med at arbejde i familier, der havde hund.

Og netop det familiære miljø har Sadie Rice erfaring med rent professionelt. Som ansat for det norske kronprinsepar hjalp hun nemlig med at passe parrets to børn, prinsesse Ingrid og prins Sverre-Magnus.

Den erfaring kan hun trække på i sit nye job, hvor hun kommer til at arbejde tæt sammen med Maria Teresa Turrion, der er barnepige for prins William og hertugindes Kates snart toårige søn, prins George, og deres snart halvanden måned gamle datter, prinsesse Charlotte.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.