Royal baby på vej: Nu går kommende dronning på barsel

Hertuginde Kate og prins William er i fuld gang med forberedelserne, inden parrets andet barn i slutningen af måneden kommer til verden.
Hertuginde Kate og prins William bliver snart forældre for anden gang.
Hertuginde Kate og prins William bliver snart forældre for anden gang. Foto: Tim Ireland/AP

Baby-forberedelserne er gået i gang i det engelske kongehus, hvor hertuginde Kate og prins William venter deres andet barn i slutningen af april. Det skriver ABC News.

Den 33-årige hertuginde er nu officielt gået på barsel efter sine sidste offentlige opgaver med tre forlovelser i slutningen af marts måned, som hun deltog i med prins William.

Når den royale baby i slutningen af måneden kommer til verden, har familien allerede lagt en plan for, hvad der skal ske. Den lille familie vil nemlig bruge den første tid med den nye baby på familiens landsted Anmer Hall i Norfolk nord for London.

Prins William og hertuginde Kate har i forvejen sønnen Prins George, der til sommer fylder to år, men om lille George får en lillebror eller lillesøster, er stadig en velbevaret hemmelighed.

Tidligere har både prins William og hans far, prins Charles, været ude og sige, at de brændende ønsker sig en lille prinsesse i familien.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.