Royal baby koster spillefirmaer en formue

Bookmakerne i Storbritannien skal af med en formue, fordi den nye royale baby skal hedde Charlotte.
Lørdag blev William og Kate forældre til en lille pige ved navn Charlotte Elizabeth Diana.
Lørdag blev William og Kate forældre til en lille pige ved navn Charlotte Elizabeth Diana. Foto: Matt Dunham/AP

Det var ikke alle, der jublede, da prins William og hertuginde Kate oplyste, at deres nyfødte datter skal hedde Charlotte Elizabeth Diana.

Bookmakerne i Storbritannien mister nemlig en formue, nærmere bestemt i omegnen af 10 millioner kroner, idet en hel masse briter havde spillet penge på, at den nye prinsesse skulle hedde Charlotte.

Det skriver Hello! Magazine.

- Charlotte var et populært bud, og royalister fra hele landet gamblede tusindvis af pund på netop det navn. Vi har måske mistet en formue, men vi betaler pengene med et smil på læben, fortæller Jessica Bridge, der arbejder for betting-firmaet Ladbrokes.

Et lige så stort smil kan de ikke prale af hos Ladbrokes-konkurrenten Coral, der ligeledes måtte punge ud. Først fordi den royale nyfødte blev en pige, siden fordi hendes navn blev Charlotte.

- Som om det ikke var nok, at vi skulle betale, da det blev en pige, blev vi nødt til at betale det dobbelte, fordi hun skulle hedde Charlotte. Det er en af de dyreste resultater for royale bookmakere nogensinde, forklarer Nicola McGeady, som er talsperson for Coral.

Foruden Charlotte var navnene Alice og Olivia også blandt bookmakernes favoritter til den nye prinsesse.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.