Roskilde: Frivillig anklaget for sexmisbrug af 12-årig

En 25-årig mandlig instruktør fra en forening i Roskilde er anklaget for at have misbrugt flere af foreningens unge medlemmer.
En 25-årig mand er anklaget for at have sexmisbrugt unge drenge. Sagen skal nu for en dommer ved Retten i Roskilde.
En 25-årig mand er anklaget for at have sexmisbrugt unge drenge. Sagen skal nu for en dommer ved Retten i Roskilde. Foto: Scanpix

En 25-årig mand fra Roskilde er blevet tiltalt for sexmisbrug af unge drenge. Manden har angiveligt brugt sin position som frivillig i en forening i Roskilde til at sexmisbruge foreningens unge medlemmer, skriver Lokalavisen.dk.

I anklagen mod den 25-årige er det især et overgreb på en 15-årig dreng, der fylder. Den 25-årige anklagede har angiveligt brugt vold og trusler til at gennemtvinge blandt andet et analt samleje og ufrivillig oralsex med den 15-årige dreng den 30. maj i år.

Udover voldtægten af den 15-årige dreng, er den 25-årige også anklaget for at have forgrebet sig på to andre drenge, da de var 12 og 14 år.

Episoden med den 14-årige dreng skete i 2013, hvor den 25-årige under drengens omklædning skulle have rørt ved drengens penis. Den 14-årige gjorde modstand, og berøringen stoppede.

Sagen om den 12-årige foregik helt tilbage i 2005, hvor den tiltalte skulle have taget tøjet af drengen og rørt hans penis, også indtil drengen gjorde modstand.

Sagen mod den 25-årige skal nu for en dommer ved Retten i Roskilde, og i løbet af mandag og tirsdag bliver den 25-åriges fremtid afgjort.

Kilde: Lokalavisen.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.