Rosenkrantz-Theil: Valgkamp er den perfekte slankekur

S-profilen er klar til valgkamp - og vægttab.
- Alle ved det. Under valgkampen taber man adskillige kilo fra valget udskrives og til selve valgdagen rasler kiloene af os alle, Pernille Rosenkrantz-Theil.
- Alle ved det. Under valgkampen taber man adskillige kilo fra valget udskrives og til selve valgdagen rasler kiloene af os alle, Pernille Rosenkrantz-Theil. Foto: Scanpix/arkiv

En valgkamp er lang, udmarvende og tærer hårdt på kroppen. Derfor kan flere folketingskandidater se frem til en ufrivillig slankekur. Sådan lyder det i hvert fald fra S-politikeren Pernille Rosenkrantz-Theil.

- Jeg har da ikke spist morgenmad her til morgen - det er valgkamp, så ryger appetitten, siger hun til Avisen.dk.

- Man har så travlt, at man simpelthen ikke når at spise, og man har slet ikke tid til at lave lækker aftensmad. Det man får at spise er hurtigt og ikke så spændende - derfor spiser man ikke rigtig så meget, uddyber Pernille Rosenkrantz-Theil.

- Alle ved det. Under valgkampen taber man adskillige kilo fra valget udskrives og til selve valgdagen rasler kiloene af os alle.

Venstre-veteran Bertel Haarder er dog så garvet, at han godt kan finde plads til et måltid mellem valg-opgaverne.

- Jeg har spist havregrød og appelsin og et rundstykke og rugbrød med ost. Jeg har aldrig for travlt til at spise et solidt morgenmåltid. Heller ikke under valgkamp, siger Bertel Haarder.

Det er dog Pernille Rosenkrantz-Theils erfaring, at det ikke er til at holde styr på kosten under en valgkamp.

- Sidste gang under valgkampen tabte jeg mig adskillige kilo. Jeg kørte sidst i valgkampen hjem fra Fyn sammen med Jacob Ellemann - der kunne vi begge se, at vi har gået flere huller ind i livremmen. Det er meget effektivt, siger hun.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.