Rooney: United kan vinde Premier League

Wayne Rooney tror efter seks Manchester United-sejre i rap på, at kampen om mesterskabet kan vindes.
Wayne Rooney (i midten) er optimistisk efte en sejrsstime for Manchester United på seks sejre i træk. Arkivfoto.
Wayne Rooney (i midten) er optimistisk efte en sejrsstime for Manchester United på seks sejre i træk. Arkivfoto. Foto: Jon Super/AP

Premier League-sæsonen startede ikke specielt godt for Manchester United, men efter seks sejre på stribe i ligaen er holdet nu på tredjepladsen, otte point efter Chelsea.

Og den pointforskel kan sagtens indhentes, mener angriberen Wayne Rooney.

- Vi er nødt til at tro på, at vi kan vinde titlen. Vi er otte point efter og går ind i en travl periode. Hvis vi kan vinde vores kampe, og hvis de andre hold har en dårlig periode, så er forspringet væk, siger Rooney.

Manchester United vandt det engelske mesterskab i 2009 efter at have været bagud med otte point til Liverpool i januar.

Rooney husker også, hvordan Manchester United for to år siden blev mestre efter en sæson, hvor det heller ikke altid så lige godt ud inde på banen.

- Vi spillede ikke lige godt hver gang, men vi skaffede resultaterne. I denne sæson har vi været ukuelige. Selv om kampene ikke er forløbet, som vi gerne ville have det, har vi vundet dem, og det er en stor kvalitet at have, siger landsholdsanføreren.

Engelsk fodbold går som altid ind i en travl periode omkring jul og nytår. Fra 20. december til 1. januar skal Manchester United møde Aston Villa, Newcastle, Tottenham og Stoke.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.