Ronaldo sætter rekord for flest mål i CL-gruppespil

Cristiano Ronaldo bankede fire kasser ind mod Malmö FF, og dermed har han scoret 11 gange i gruppespillet.
Real Madrid holdt målfest i 8-0-sejren over Malmö FF, hvor Cristiano Ronaldo scorede fire mål og satte ny rekord.
Real Madrid holdt målfest i 8-0-sejren over Malmö FF, hvor Cristiano Ronaldo scorede fire mål og satte ny rekord. Foto: Francisco Seco/AP

Cristiano Ronaldo satte en tyk streg under, at han er Real Madrids absolutte stjerne, da han tirsdag aften scorede fire gange mod Malmö FF.

Real Madrid besejrede Malmö FF hele 8-0 og halvdelen af målene blev således sat ind af Ronaldo, som dermed satte rekord for flest scorede mål i gruppespillet i Champions League nogensinde.

11 mål er det blevet til, og det glæder Real Madrid-stjernen, der sammen med resten af klubben har været udsat for hård kritik på det seneste, hvor Real tabte hjemme med 0-4 til FC Barcelona i ligaen for nylig.

- På et personligt plan er jeg glad for endnu en rekord. Vi er vant til kritikken, men vi forbedrer os skridt for skridt. Holdet er bedre og har mere selvtillid. Fem sejre i træk, og vi er i en god stime og skal fortsætte sådan her, siger Ronaldo ifølge AFP.

Real Madrid vandt gruppe A med 16 point foran Paris Saint-Germain med 13 point. Dermed er de to storklubber videre i Champions League.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.