Ronaldo: Gruppesejren er hjemme nu

Efter sejren over Danmark er Cristiano Ronaldo overbevist om, at Portugal løber med førstepladsen i gruppe I.
Christiano Ronaldo jubler efter sit overtidsmål til 0-1, da det danske fodboldlandshold tirsdag aften i Parken tog imod Portugal i EM-kvalifikationsrunden.
Christiano Ronaldo jubler efter sit overtidsmål til 0-1, da det danske fodboldlandshold tirsdag aften i Parken tog imod Portugal i EM-kvalifikationsrunden. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Superstjernen Cristiano Ronaldo lignede i perioder af fodboldlandskampen mod Danmark en frustreret mand, for hvem ikke meget ville lykkes.

Men så dukkede Real Madrid-spilleren op på det helt rigtige sted få sekunder før slutfløjtet og sikrede med hjælp fra Simon Kjærs hoved Portugal en 1-0-sejr og tre point.

Målet og sejren betyder, at han nu er helt overbevist om, at Portugal vinder EM-kvalifikationsgruppen I.

- Jeg har sagt før, at Portugal vil slutte øverst, for vores hold er det bedste i gruppen, og det vil vi vise på banen, siger han til tv-stationen RTP.

Angriberen siger desuden, at det ikke var tilfældigt, at han søgte mod nærmeste stolpe, da holdkammeraten Ricardo Quaresma vandt bolden og trak ned mod den danske mållinje.

- Jeg kender Quaresma. Jeg har spillet med ham tidligere. Han er meget fokuseret, og jeg vidste mere eller mindre, hvor bolden ville komme. Og så gjorde jeg, hvad jeg skulle, siger portugiseren.

Målet bragte ham op på siden af Jon Dahl Tomasson og tyrkiske Hakan Sükür på listen over målscorere i EM-sammenhæng.

Alle tre spillere er noteret for 22 mål, hvad enten det gælder kvalifikationskampe til EM eller slutrundekampe.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.