Romantiske Remee fejrer kærlighed og fødselsdag

Der er amoriner i luften, når sangskriveren Remee fejrer sin fødselsdag med modelkæresten Mathilde Gøhler.
Remee og Mathilde Gøhler har datteren Kenya sammen, som blev født i 2015. Derudover har Remee en teenagedatter fra et tidligere forhold.
Remee og Mathilde Gøhler har datteren Kenya sammen, som blev født i 2015. Derudover har Remee en teenagedatter fra et tidligere forhold. Foto: Nils Meilvang/Scanpix

På de sociale medier hersker der ingen tvivl om, at sangskriveren og produceren Remee er skrupforelsket i sin modelkæreste Mathilde Gøhler.

Kendisparret holder sig nemlig ikke tilbage, når det kommer til at uploade billeder, hvor de enten kysser eller erklærer deres kærlighed for hinanden.

Det er også tilfældet i disse dage, hvor Remee fejrer, at han 8. november fyldte 42 år. På Instagram lykønsker Mathilde Gøhler sin kæreste i teksten til et billede af parret, der kysser ved Eiffeltårnet i Paris.

- Du er min favoritperson, som jeg respekterer, begærer og elsker mest. Tillykke med fødselsdagen, min elskede. Du fortjener det bedste, skriver 24-årige Mathilde Gøhler på sin Instagram-profil.

Stjerneparret har været kærester siden 2014, og efter kort tid kunne de afsløre, at de ventede deres første fælles barn, datteren Kenya.

Selvom Kenya endnu ikke har fejret sin to års fødselsdag, lægger Remee ikke skjul på, at kendisserne ønsker sig endnu et barn.

- Ja, vi skal have flere børn. Vi skal lige have system i det hele, så måske ikke flere i denne her uge, men jeg er i hvert fald ikke skræmt, sagde Remee til Ritzau Fokus ved Elle Style Awards.

Se Mathilde Gøhlers Instagram-billede her: https://www.instagram.com/p/BMivxV5hweB/?taken-by=mathildegoehler

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.