Roma-træner hylder sine helte efter stort resultat

Roma fik 1-1 hjemme mod Barcelona i Champions League, og træner Rudi Garcia er lykkelig for det ene point.
Rudi Garcia var i den grad levende på Romas sidelinje i kampen mod Barcelona onsdag aften, og det blev belønnet med et point.
Rudi Garcia var i den grad levende på Romas sidelinje i kampen mod Barcelona onsdag aften, og det blev belønnet med et point. Foto: Gregorio Borgia/AP

Helt som ventet sad FC Barcelona tungt på spillet i udekampen mod AS Roma i Champions League onsdag aften, men romerne fik alligevel fightet sig til et enkelt point.

Alessandro Florenzi stod for den smukke udligning, da han helt ude ved sidelinjen 50 meter fra mål sendte bolden over Marc-Andre ter Stegen i Barcelonas mål, men det var holdindsatsen, som Roma-træner Rudi Garcia efterfølgende hyldede.

- Vi kunne have været bedre i boldbesiddelsen og farligere på kontra, men jeg er tilfreds med, at drengene svarede godt igen og gjorde, hvad vi havde forberedt, siger Rudi Garcia til goal.com.

Og det ene point mod de forsvarende mestre var alt rigeligt til at glæde træneren.

- Det er et kæmpe resultat at spille uafgjort mod Barcelona, og det forstærker virkelig vores selvtillid.

- Vi var taktisk smarte og vidste, at vi mod Barcelona skulle arbejde hårdt og være rolige i defensiven, forklarer den franske Roma-træner.

Midtvejs i første halvleg bragte Luis Suarez ellers det spanske storhold på sejrskurs, men Alessandro Florenzis drømmemål sikrede hjemmeholdet det ene point.

I gruppens anden kamp vandt Bayer Leverkusen på hjemmebane med 4-1 over Bate Borisov.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.