Rolling Stones indspiller nyt album

De er måske nok grå i toppen og pensionsmodne. Men studiet kalder. Rolling Stones indspiller nyt musik.
Rolling Stones går i studiet til næste år for at indspille et nyt album, siger guitaristen Keith Richards, der her ses med bandets sanger, Mick Jagger. Det er Richard med hat.
Rolling Stones går i studiet til næste år for at indspille et nyt album, siger guitaristen Keith Richards, der her ses med bandets sanger, Mick Jagger. Det er Richard med hat. Foto: AP, POLFOTO, Evan Agostini/free

De er ikke års-unger længere, Rolling Stones, men ægte rockmusikere stopper ikke sådan lige.

De fleste af bandets medlemmer er på den erfarne side af 70, og nu begynder pladestudiet at hive i dem igen - for første gang siden albummet "A Bigger Bang" fra 2005.

Det er Keith Richards, som spiller guitar, der har røbet planerne om et nyt album.

Han har netop lanceret sit eget soloalbum, og ved et arrangement i denne anledning i New York har han fortalt, at Rolling Stones faktisk agter sig på turné i Sydamerika i begyndelsen af 2016.

Derefter, siger den 71-årige Richard, skal Rolling Stones i studiet for at indspille et nyt album.

- Jeg var faktisk i London i sidste uge, og drengene og jeg satte os sammen. Oh ja, der er nu afgjort planer om en indspilning, siger Richards under et arrangement, der er arrangeret af internetradiostationen iHeartRadio.

Rolling Stones har været på flere turnéer i de senere år og spillede i øvrigt på Roskilde Festivalen i 2014.

Men der har ikke været så meget ny musik at optræde med. Der var albummet fra 2005, men dengang var det det første album fra de gamle rockere i otte år.

Keith Richards nye soloalbum hedder Crosseyed Heart og kommer i handlen fredag. På albummet optræder i øvrigt jazz- og bluessangeren Norah Jones.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.