Roger Moores danske steddatter er død

Christina Knudsen er død af kræft i en alder af 47. Familien sørger over det tragiske tab.
Roger Moore var stedfar til Christina Knudsen. Her ses han med Christina Knudsens mor, Kiki Tholstrup.
Roger Moore var stedfar til Christina Knudsen. Her ses han med Christina Knudsens mor, Kiki Tholstrup. Foto: Ole Frederiksen/Polfoto

James Bond-skuespilleren Roger Moore tog ikke bare dansk-svenske Kiki Tholstrup med storm, da de i sin tid mødte hinanden på den franske riviera. Han blev nemlig også et anker for Kiki Tholstrups datter, Christina Knudsen.

De to havde et helt særligt forhold, og derfor er det med tungt hjerte, at Roger Moore, der har været gift med Kiki Tholstrup siden 2002, på sin Twitterprofil oplyser, at hans 47-årige steddatter er gået bort.

- Vores smukke datter Christina (også kendt som Flossie) tabte kampen mod kræft den 25. juli klokken 10 om morgenen. Vi er sønderknuste, skriver skuespilleren på det sociale medie.

- Vi var hos hende og omringede hende med kærlighed til det sidste, skriver han.

Christina Knudsen er datter af Kiki Tholstrup og hendes eksmand, Hans Christian Knudsen, der begik selvmord, da Christina Knudsen var seks år gammel.

Selv har Christina Knudsen, der i mange år boede i London, været gift med bankmanden Nikolaj Albinus og dannet par med Skype-stifteren Janus Friis.

Se Roger Moores opslag her:

https://twitter.com/sirrogermoore/status/757864395473027073

https://twitter.com/sirrogermoore/status/757864919765254144

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.