Røver amok i Brugsen: Smadrer kasseapparat med jernrør

Det gik heftigt for sig, da en ung mand forsøgte at røve Dagli' brugsen i smidstrup. Manden blev overfaldet af en kunde i butikken under røveriforsøget og endte med at smadre kasseapperat i raseri.
Nordsjællands Politi beder eventuelle vidner om hjælp efter et voldsomt røveriforsøg.
Nordsjællands Politi beder eventuelle vidner om hjælp efter et voldsomt røveriforsøg. Foto: scanpix

En 52-årig mand endte med at blive slået i hovedet med et jernrør, da en ung mand forsøgte at røve Dagli' brugsen i Smidstrup ved Gribskov, skriver lokalavisen.dk.

Manden trængte ind i butikken torsdag aften, hvor han med et jernrør i hånden ville true sig til kassebeholdningen.

Det fik han dog ikke held med, da han blev overfaldet af en 52-årig kunde, der forsøgte at vride jernrøret ud af håneden på ham. Det endte med at den 52-årige mand blev slået i hovedet med jernrøret.

Herefter smadrede han kasseapparatet i raseri over, at personalet nægtede at udlevere penge til ham. Han valgte dog at flygte tomhændet fra butikken, da flere andre kunder kom til og truede ham.

Den 52-årige mand er blevet tilset efter slaget og meldes uden for fare. Politiet efterlyser nu røveren, der beskrives således:

Mand, dansk, 15-25 år gammel, almindelig af bygning, (170-180 cm. høj) kort lyst hår, iført en mørkeblå hættetrøje, lyse løse bukser af mærket North Pole, sorte sko med hvide markeringer. Han var maskeret med en rødlig/ orange skimaske med tænder for munden og hætten trukket op over hovedet.

Politiet søgte efter manden det meste af torsdag aften men foreløbigt uden resultat. derfor hører de gerne fra eventuelle vidner på telefon 1-1-4.

Kilde: Lokalavisen.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.