Rørt Lotto-vinder 'sidder stramt i det': "Nu skal der ske noget godt for vores familie"

Kvinde fra Esbjerg begyndte at græde, da hun fik overbragt den lykkelige nyhed på vej til arbejde.
- Hold kæft, det er fedt, siger den kvindelige vinder.
- Hold kæft, det er fedt, siger den kvindelige vinder. Foto: Scanpix/arkiv

Hvordan ville du reagere, hvis du vandt flere millioner i Onsdags Lotto?

Måske som en kvinde fra Esbjerg, der vandt 7.753.730 kroner millioner i sidste uge:

- Glæden ved at vinde er, at man kan dele glæden med andre mennesker, siger hun som det første, da Danske Spil taler med hende.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Kvinden vil gerne være anonym, men fortæller at hun er en del af en familie fra Esbjerg, der har spillet sammen og vundet på deres Plus abonnement.

De lykkebringende tal blev udtrukket onsdag aften. Hverken hun eller familien vidste dog, at de havde vundet, da hun torsdag var på arbejde.

- Danske Spil havde ringet og lagt en besked. Det var noget om mit abonnement, siger hun.

Hun var ude at køre og havde lige mulighed for at ringe tilbage.

- ”Nu holder du vel ikke telefonen i hånden”, sagde manden fra Danske Spil til mig. Nej, svarede jeg. Så fortalte han, at der havde været en trækning i går, og der er én, der har vundet 7,7 millioner kroner. Det er dig. Så blev jeg stille - for en gangs skyld, griner hun og fortsætter:

- Og så holdt jeg alligevel ind til siden. Jeg blev helt bevæget. Meget rørt. Jeg kan huske, jeg tænkte, at nu skulle der ske noget godt for vores familie.

Hun sad med tårene rendende ned ad kinderne, da hun lidt efter ringede til et familiemedlem og fortalte den glædelige nyhed: ”Vi har vundet 7,7 millioner!”

- Jeg gjorde arbejdet færdigt. Og resten af dagen gik jeg rundt i cirkler om mig selv. Det var ikke til at forstå, siger hun.

Familien har takket ja til tilbuddet fra Danske Spil om økonomisk rådgivning. Hun fortæller, at der er noget gæld, som skal betales af.

- Og så sidder jeg stramt i det i hverdagen. Det behøver jeg ikke mere. Længere ude i fremtiden skal vi fejre gevinsten med en rejse. Hele familien, siger hun og slutter:

- Hold kæft, det er fedt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.