Rørende slutning: To-årige Storm gav betjente tårer i øjnene

Politibetjente og frivillige var lettede og rørte efter at have fundet den to-årige dreng efter nattens eftersøgning.
Eftersøgningen af to-årige Storm rørte både betjente og frivillige.
Eftersøgningen af to-årige Storm rørte både betjente og frivillige. Privatfoto

Det var en dramatisk nat, men den endte lykkeligt.

Efter at have søgt efter den lille to-årige dreng, Storm, hele onsdag aften, var både drengens familie, politibetjentene og de mange tusinde frivillige, der havde hjulpet med at søge, lettede. Ved to-tiden i nat blev Storm nemlig fundet i god behold, sovende i en skov.

En sådan oplevelse kan røre selv hærdede betjente.

- Vi fra Beredskabsstyrelsen kom fra Næstved med en stor kommunikation og ledelses-vogn. Specielt var det at køre ind i Hillerød og se alle de folk rende rundt og lede.. Og vilde jubelscener i ledelses-vognen da vi hørte over radioen at Storm var fundet i live.. Uden at sige for meget, så kan jeg da røbe at politifolk også kan græde, skriver for Michael Jensen fra Beredskabsstyrelsen på Facebook ifølge Lokalavisen.dk.

Myggestik og taknemmelighed

Storm var væk i cirka syv timer, men har det efter omstændighederne godt. Han var kold og træt, oplyser politiet til TV2, og forældrene har oplyst, at den lille dreng har fået en masse myggestik som følge af nattens eventyr.

Både forældre og politi er taknemmelige for hjælpen fra de mange frivillige.

- Flere tusinde frivillige er de sidste mange timer strømmet til Sophienlund i Hillerød fra nær og fjern for at deltage i eftersøgningen af 2-årige Storm. Tak for jeres kæmpe indsats, der var med til, at vi fandt Storm i live kl. 02.07, skriver Nordsjællands Politi blandt andet på deres Facebook-side.

TAK FOR JERES STORE HJÆLP MED AT FINDE STORMFlere tusinde frivillige er de sidste mange timer strømmet til Sophienlund...

Posted by Nordsjællands Politi on 8. juli 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.