Rørende foto går viralt: Betjent trøster sin døende firbenede partner

Politihesten Charlotte og hendes trofaste menneske-partner hyldes på sociale medier.
Den tobenede betjent var der for sin firbenede partner i livets sidste minutter, viser billedet, som er gået viralt.
Den tobenede betjent var der for sin firbenede partner i livets sidste minutter, viser billedet, som er gået viralt. Foto: Facebook

Der er et helt særligt bånd mellem en to politibetjente, som har været partnere længe - det hører man ofte. Og det gælder også selvom den ene partner har fire ben.

Et smukt, men sørgeligt eksempel på dette har i weekenden gået sin sejrsgang på sociale medier.

Den amerikanske politihest Charlotte døde nemlig i tjenesten, skriver mediet 10News.

Charlotte kom ridende med sin menneske-partner, en betjent ved navn D. Herrejon, på ryggen, da en cementvogn forskrækkede hende. Hun kastede Herrejon af sig og løb ud på vejen, hvor hun blev ramt af en bil.

På billedet, som er blevet delt knap 400 gange alene fra en dyreorganisations side, ser man betjent Herrejon sidde på fortovet og trøste hesten Charlotte i de sidste øjeblikke, før hun sover ind, mens han knuger hendes hoved i hænderne.

Charlotte havde været politihest hos Houston Police Department i fire år, og havde altid været glad for sit arbejde, lyder det fra hendes arbejdsgiver.

Sagen er stadig under efterforskning, men indtil videre tyder alt på, at bilisten, som ramte Charlotte, er uden skyld. Det var rent uheld, at han påkørte politihesten.

Her er opdateringen fra Animal Justice League:

We've always said we support ALL animals, and know the relationship with those animals & their person is an incredible...

Opslået af Animal Justice League på 4. december 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.