Rørende billeder: MØ blev genforenet med Sporty Spice

Melanie C er årsagen til, at MØ blev musiker. I weekenden mødte de to powerpiger igen hinanden.
MØ og Melanie C har stor respekt for hinanden.
MØ og Melanie C har stor respekt for hinanden. Foto: William West/AFP

Med et budskab om "girl power" indtog Spice Girls alverdens hitlister op gennem 90'erne.

Dengang sad en fynsk skolepige ved navn Karen Marie Ørsted på sit værelse med hårbørsten i hånden og skrålede med på kulthits som "Wannabe" og "Spice Up Your Life".

Spice-sangene tændte en ild i den unge odenseaner, som siden begyndte at lave musik, der i dag har bragt hende til tops internationalt.

Efter en ungdom i punkmiljøet slog MØ for alvor igennem i 2013 med megahittet "Pilgrim", og året efter fik hun sit helt store gennembrud.

Det blev hædret med P3 Guld-prisen, som til kæmpe overraskelse for stjernespiren blev overrakt af selveste Sporty Spice.

- Vinderen af P3 Guld 2014 har så meget "girl power", at hun med sikkerhed kunne have været en Spice Girl, sagde Melanie C til den dybt berørte dansker.

Søndag mødte de to powerpiger så atter hinanden. Det skete, da de begge gæstede Channel 4's radiogram "Sunday Brunch", og både Melanie C og MØ har delt billeder af det musikalske topmøde på Instagram.

- Genforenet med mit idol. Jeg er i himlen, skriver den 28-årige odenseaner blandt andet til et foto, som også Melanie C har delt med et hjertesymbol.

- Min pige. Fantastisk optræden. Vi ses snart, skriver Spice Girls-stjernen til billedet, hvor hun og MØ står storsmilende med den ene hånd om hinandens skuldre og den anden formet som et V-tegn.

I dag går fascinationen mellem de to nemlig begge veje - Melanie C har tidligere erklæret, at MØs fortolkning af Spice Girls-nummeret "Say You'll Be There" er den bedste, hun nogensinde har hørt.

Se MØs fotos her:

instagram.com/p/BLn8sgNhrdv/?taken-by=momomoyouth

instagram.com/p/BLoRXQmBZO6/?taken-by=momomoyouth

Og Melanie C's her: instagram.com/p/BLn3V0fgF7L/?taken-by=melaniecmusic

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.