Rockstjerne i rørende duet med datter

Ved en velgørenhedskoncert fredag kunne publikum opleve Metallica-frontmanden James Hetfield spille et Adele-cover sammen med sin datter.
Fredag havde James Hetfield skiftet sin elektroniske guitar ud med en akustisk.
Fredag havde James Hetfield skiftet sin elektroniske guitar ud med en akustisk. Foto: John Davisson/JOHN DAVISSON/INVISION/AP

Når han optræder, plejer det at være med en elektrisk guitar, der spiller Metallicas hårde og hurtige rockmusik, i hånden.

Fredag havde James Hetfield dog skiftet elspaden ud med en akustisk guitar, ligesom rockmusikken var skiftet ud med en coverversion af Adeles "Crazy for You", som han fremførte sammen med sin 16-årige datter Cali.

Og det musikalske talent lader til at være gået i arv fra Hetfield til datteren. I hvert fald synger hun for sine lungers fulde kræft til stor glæde for både publikum og hendes tydeligt stolte far.

Anledningen til den eksklusive far-datter-optræden var velgørenhedskoncerten Acoustic-4-A-Cure, som har til formål at samle penge ind til kræftbehandling på børnehospitalet Benioff i San Francisco.

Foruden Hetfield og datterens Adele-cover kunne de fremmødte til Acoustic-4-A-Cure også opleve sangeren Sammy Hagar i en musikalsk hyldest til nyligt afdøde B.B. King, mens både Red Hot Chili Peppers-trommeslageren Chad Smith og komikeren Adam Sandler også optrådte.

Se duetten mellem Hetfield og datteren her: https://www.youtube.com/watch?v=NWaZezdMMNU

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.