Rockere donerer 25.000 kroner til Knæk Cancer

Den skarpe seer har nok lagt mærke til en spøjs donor i TV2s Knæk Cancer gallashow i søndags. Men kræft rammer jo også rockere.
En seer nåede at indfange den spøjse donor.
En seer nåede at indfange den spøjse donor. Twitter

Kræft kan ramme os alle, uanset om du bærer rygmærke og kører på motorcykel, eller tager til salgsmøder.

Derfor valgte rockerklubben Bandidos MC Danmark, at donere omkring 25.000 kr. til kampen mod kræft, under det store Knæk Cancer show, der løb af stablen i søndags. Det skriver BT.

"Baggrunden for at vi har indsamlet og doneret pengene, er, at vi ligesom mange andre danskere gerne vil være med til at bekæmpe kræft. Vi har mistet brødre til kræft, og vi har brødre, som er ramt af kræft. Derfor er det vigtigt for os at være med til at støtte op om kampen mod cancer, for vi er almindelige mennesker, som også har kræft tæt inde på livet," siger Kent Sørensen, der udtaler sig på vegne af presse- og juragruppen i Bandidos MC Danmark.

Man kunne godt fristes til at tro, at pengene måske er skaffet på en uhæderlig vis, men det afviser rockerklubben hurtigt.

"De er samlet ind fra brødre i hele Danmark, som har valgt at støtte op om kampen for at knække cancer og derfor har doneret til vores indsamling. De kommer ikke fra en klubkasse."

Kilde: BT.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.