Ritt Bjerregaard: Tror ikke kræfterne rækker til kemo

Den tidligere toppolitiker tvivler på, at hun har kræfter til nyt behandlingsforløb
Jeg tror ikke, jeg har kræfter til et forløb med kemoterapi, som nogle patienter kan blive meget syge af, siger politikeren til Ekstra Bladet.
Jeg tror ikke, jeg har kræfter til et forløb med kemoterapi, som nogle patienter kan blive meget syge af, siger politikeren til Ekstra Bladet. pressefoto

For to uger siden kom det frem, at den tidligere toppolitiker, Ritt Bjerregaard har været indlagt til operation for tarmkræft.

Men nu tvivler hun på, at hun har kræfter til kemobehandling, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Den 73-årige socialdemokrat har allerede været igennem to operation for at få fjernet tumor  i tarmen, og hun fortæller til Ekstra Bladet, at lægerne har konstateret 28 lymfeknuder, og der er er risiko for at sygdommen atter breder sig.

- På mandag skal jeg mødes med de læger, der har styr på min sygdom, onkologerne. Og jeg skal drøfte med dem, om det overhovedet er anbefalelsesværdigt at begynde på kemoterapi, eller om de ikke synes det, siger 73-årige Ritt Bjerregaard.

- Jeg er selv meget skeptisk. Jeg tror ikke, jeg har kræfter til et forløb med kemoterapi, som nogle patienter kan blive meget syge af, siger politikeren til Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.