Rita-stjernen Mille Dinesen: Sådan holder hun sig lækker

Hun er aktuel i serien ”Rita” og har et par af Danmarks nok flotteste stænger – og de kræver selvfølgelig vedligeholdelse.
Mille Dinesen passer godt på sin krop, men elsker altså også en god burger.
Mille Dinesen passer godt på sin krop, men elsker altså også en god burger. Scanpix

I den populære TV 2-serie ”Rita,” som du kan se i aften, mandag, spiller Mille Dinesen skolelæreren Rita, der ryger flere smøger, end hun træner. Men sådan er det ikke i det virkelig liv, her er der fuld fart på skuespilleren, som passer godt på sin krop.

LÆS OGSÅ: GUIDE: Derfor kikser dine scrambled eggs

Mille Dinesen har tidligere fortalt til magasinet fit LIVING, at hun træner flere gange om ugen, men samtidig ikke er bange for at spise burger med ekstra mayo om søndagen:

- Der skal være nogle ridser i lakken, ellers bliver det sgu for pænt, forklarer hun om den kombination.

LÆS OGSÅ: Her er den type venner, du bør droppe

Sundhed uden forbud

Hun fortæller videre, at sundhed for hende handler om både at være sund i sindet og i kroppen. Men det skal ske uden tvang.

LÆS OGSÅ: Sarah Jessica Parker: Sådan ser hun ud nu

Skuespilleren er alternativ orienteret, og kosten betyder meget for hende. Så har hun hovedpine, spiser eller drikkee hun sig hellere ud af den fremfor at tage en Panodil. Hun nemlig både fokus på kost og motion.

- Jeg har meget fokus på det kropslige med sund kost og motion, men det går mere og mere op for mig, at det mentale er mindst lige så vigtigt, siger Mille Dinesen.

LÆS OGSÅ: Klø på: Morgensex er sundt

Hun forklarer, at hun selv lever meget i både fortid og nutid, men arbejder på at leve mere i nuet. Men det er hårdt, for hun har meget svært ved at slappe af. Men hun mediterer og forsøger på den måde at holde hjernen i ro ind imellem.

Kroppen der imod holder hun smuk ved at dyrke træning som cufei og pafei, der er en kombination af yoga, vejtrækning og karate og efter sigende ret hårdt.
Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.