Riskær revser politikere: Prostituerede og lallende amatører

Politik er blevet usmageligt, og politikerne prostituerer sig og konkurrerer om at kunne træde mest på dem, der ligger ned i forvejen. Sådan lyder kritikken fra Klaus Riskær, der selv var tæt på at stille opi år.
- Med få undtagelser har valgkampen rejst et monument over, hvor meget embedssøgende politikere vil prostituere sig, for at beholde deres embede, lyder den haglende kritik fra Klaus Riskær.
- Med få undtagelser har valgkampen rejst et monument over, hvor meget embedssøgende politikere vil prostituere sig, for at beholde deres embede, lyder den haglende kritik fra Klaus Riskær. Liselotte Sabroe / Scanpix arkiv

For få måneder siden ville han selv stille op som folketingskandidat for Alternativet.

Nu er Klaus Riskær Pedersen glad for, at det ikke blev til noget. Han får nemlig kvalme af at se politikerne føre sig frem i valgkampen.

I et indlæg på Denfri.dk skriver den kontroversielle erhvervsmand en anmeldelse af valgkampen og revser både medier og politikere for at manipulere. Politik har bevæget sig væk fra sin oprindelige idé og er blevet usmagelig, mener han.

I en lang verbal skideballe, der kunne være Egon Olsen værdig, kalder han politikerne for "en nærmest komisk afsløring af påtagethed og selvhøjtidelighed" og "en gang rablende og uinteressante amatører".

Han er især trist over, at politikerne forsøger at overgå hinanden i at tale grimt om flygtninge, indvandrere og arbejdsløse.

- Med få undtagelser har valgkampen rejst et monument over, hvor meget embedssøgende politikere vil prostituere sig, for at beholde deres embede. Man kan sige at politik er blevet upolitisk: Valget til folketinget er blevet en usmagelig servicering af introvert fremmedhad, lurende små-racisme og selvpromovering af middelstandens kortsigtede og uoplyste økonomiske egeninteresse, skriver Klaus Riskær Pedersen på Denfri.dk.

Han afslutter med at sige, at han er taknemmelig for, at det ikke lykkedes ham at stille op til Folketinget.

Klaus Riskær meldte i marts måned ud, at han var interesseret i at stille op for Alternativet, men partiet takkede nej.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.