Rihanna jubler efter Smukfest: Vildeste optur

Hitmageren Rihanna gav onsdag aften koncert på årets Smukfest, og sangerinden fortæller, at det var den sjoveste tur på scenen nogensinde.
Rihanna gav koncert på Bøgescenen på Smukfest i Skanderborg onsdag. Anmelderne var ikke begejstret, men popstjernen synes selv, koncerten var den vildeste oplevelse.
Rihanna gav koncert på Bøgescenen på Smukfest i Skanderborg onsdag. Anmelderne var ikke begejstret, men popstjernen synes selv, koncerten var den vildeste oplevelse. Foto: Lange Per/EKSTRA BLADET

Sangerinden Rihanna har stået på nogle af verdens største scener, men ingen koncert har været så sjov, som den hun onsdag aften gav på Bøgescenen til årets Smukfest i Skanderborg.

Det skriver "Work"-sangerinden selv til en video fra gårsdagens koncert på det sociale medie Instagram.

- Smukfest var den vildeste optur nogensinde! Det sjoveste, jeg nogensinde har haft det på scenen, mand. Elsker jer folkens, skriver sangerinden fra Barbados, der i øjeblikket turnerer rundt med albummet "Anti".

Men de danske anmeldere har ikke mange pæne ord at sige om onsdagens koncert.

BT gav koncerten to stjerner og kritiserede stjernen for at jappe sig igennem sin optræden på Bøgescenen.

Anmelderne hos Ekstra Bladet, Gaffa og Berlingske synes, at koncerten foregik i et for opskruet og upersonligt tempo.

Rihanna gav i starten af juli måned koncert på Refshaleøen i København, og fredag stiller den 28-årige sangerinde sig igen på scenen, når hun skal give koncert i Polen.

Se Rihannas opslag på Instagram her: https://www.instagram.com/p/BIqramdj-ZX/?taken-by=badgalriri

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.