Rigtige mænd er tilbage: Starter motions-hold op

Tv-programmet om de "Rigtige mænd" fortsætter i den virkelige verden, hvor en af deltagerne nu starter sit eget træningshold op - og det er ikke lige ham, man troede, der ville gøre det.
Nu kan du også træne med "Rigtige mænd".
Nu kan du også træne med "Rigtige mænd". FOTO: Scanpix

Han var fast inventar i pølseboden og ret glad for mad. Han var ikke den første til at hoppe i træningstøjet, da først kameraerne var slukkede, men nu ser det ud til, at en af deltagerne fra den populære serie-række "Rigtige mænd" for alvor har fået blod på tanden.

Hammer, skraldemanden fra Egå, snører i det nye år løbeskoene, og har tænkt sig at hive andre sofatrætte danskere med ud og motionere, skriver lokalavisen.dk

Skal være mentor

47-årige Jan Lund Hammer starter i det nye år et motionshold op i Århus.

Den gæve jyde har dog ikke tænkt sig at stå alene med ansvaret, nej det deler han med sin personlige træner Pia Anholm Salomonsen.

Holdet kalder de for "Rigtige mænd Århus", og Hammer skal fungere som mentor for træningsholdet, der vil have fokus på både løb, svømning, cykling og styrketræning.

Men Hammer stopper ikke her. Han kan nemlig løfte sløret for, at der også er andre ting i gang:

- Der er også noget i støbeskeen med Aarhus Kommune, men det kan jeg ikke sige mere om endnu, siger han hemmelighedsfuldt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.