Rig kendis: Sex hjælper, når min kone er sur

Man kan jo ikke være uvenner, hvis man har haft sex, siger Alice Brunsø, hustru til Christian Stadil.
Christian Stadil og hustruen Alice Brunsø finder tid til sex mellem tre små børn og et travlt arbejdsliv.
Christian Stadil og hustruen Alice Brunsø finder tid til sex mellem tre små børn og et travlt arbejdsliv. Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix/arkiv

Den karismatiske danske buddhist og rigmand, Christian Stadil, ved formentlig også, hvad han snakker om, når han til Alt for damerne i et interview bramfrit siger, at hans hustru bare skal have lidt sex, hvis hun er lidt småsur.

Den 44-årige Christian Stadil og 30-årige Alice Brunsø forklarer i interviewet, hvordan de mellem småbørn og lange arbejdsdage holder liv i parforholdet.

- Vi går altså i seng sammen, hvis vi er kommet lidt væk fra hinanden. Hvis Alice er lidt cranky, så skal hun bare have en ordentlig tur ..., siger Christian Stadil, som en tilføjelse til hustruens påstand om, at man kan undgå meget terapi, hvis sexlivet fungerer.

- Man kan jo ikke være uvenner, hvis man har haft sex, siger Alice Brunsø til Alt for damerne.

Tre børn på stribe

Alice Brunsø og Christian Stadil mødte hinanden til en fest på Fyn for fem år siden. Siden har de fået tre børn - den seneste kom til verden 18. juli og hedder Harper.

De er desuden forældre til Winston på tre år og Hamilton på halvandet år.

Sammen har de firmaet Mät, som er en linje økologiske fødevarer. Her er Alice Brunsø administrerende direktør og Christian Stadil bestyrelsesformand.

En af landets rigeste

Mät er langt fra det eneste firma Christan Stadil er involveret i. Han er administrerende direktør og ejer af Thornico A/S, der har omkring 120 driftsselskaber indenfor fødevarer, shipping, teknologi, fast ejendom, finansiering, emballering og sport og mode - herunder den kendte sportsvirksomhed Hummel.

Ifølge Alt for damerne vurderes Thornico A/S til at være fire til fem milliarder kroner værd. Personligt hører den autodidakte Christian Stadil til blandt landets absolut rigeste.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.