Riddersholm: Vi kunne have sprudlet mere

FC Midtjylland slog Esbjerg med 3-0 i en kamp, hvor endnu et gæstehold på MCH Arena ændrede måde at spille på.
Glen Riddersholm ligner en kommende mestertræner.
Glen Riddersholm ligner en kommende mestertræner. Foto: CLAUS BONNERUP/POLFOTO

Alka Superligaens suveræne førerhold FC Midtjylland havde ingen problemer med Esbjerg søndag aften, da det hjemme på MCH Arena i Herning blev til en komfortabel 3-0-sejr.

FC Midtjyllands cheftræner, Glen Riddersholm, var efter kampen yderst tilfreds med endnu en hjemmesejr og mente, hans mandskab kunne have leveret på et højere niveau, hvis det var blevet nødvendigt.

- Vi kunne nemt have været mere sprudlende, hvis det var det, der skulle til, men det handlede om at spille en klog kamp og acceptere, at der for anden kamp i rap kom et hold på besøg, der ændrede deres måde at spille fodbold på, fordi vi er så stærke.

- Det var en udfordring, og vi vidste Esbjerg ville være dygtige på omstillinger, så det handlede om at levere varen rent defensivt, og det gjorde vi. Samlet set var jeg tilfreds med en moden og god præstation, siger Glen Riddersholm.

Cheftræneren havde til kampen valgt at give rutinerede Morten "Duncan" Rasmussen chancen fra start for første gang i foråret i stedet for Martin Pusic, og angriberen takkede for tilliden med to mål i første halvleg, der reelt afgjorde kampen.

- Det er altid dejligt at score mål, og det blev til to, så det var fint. Nu må det være op til Glen at vurdere, hvem der starter i næste runde, siger Morten "Duncan" Rasmussen, der også var tilfreds med holdindsatsen:

- Det var en vigtig samt fortjent sejr, og vi spillede endnu engang en rigtig god hjemmekamp. Vi holdt Esbjerg væk fra de store chancer, og vi kreerede rigeligt til selv at vinde, siger han.

FC Midtjylland fastholder med 3-0-sejren forspringet på ni point ned til FC København på andenpladsen. Midtjydernes næste opgave er på udebane mod Randers FC.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.