Rhein-Neckar vil holde på Nikolaj Jacobsen til 2020

Rhein-Neckar Löwen er endnu ikke blevet kontaktet af Dansk Håndbold Forbund, meddeler den tyske håndboldklub.
Rhein-Neckar Löwen-træner Nikolaj Jacobsen er et godt bud på en kommende dansk håndboldlandstræner.
Rhein-Neckar Löwen-træner Nikolaj Jacobsen er et godt bud på en kommende dansk håndboldlandstræner. Foto: Uwe Anspach/Scanpix

Nikolaj Jacobsen er det varmeste bud på en kommende landstræner for de danske håndboldherrer, når Gudmundur Gudmundsson stopper på posten til sommer.

Men lige nu er Nikolaj Jacobsen ansat som cheftræner i Rhein-Neckar Löwen, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2020.

Ifølge den tyske klubs pressetalsmand, Christopher Monz, har Rhein-Neckar Löwen endnu ikke hørt fra Dansk Håndbold Forbund (DHF).

- DHF har ikke kontaktet Rhein-Neckar Löwen.

- Nikolaj Jacobsen vil forblive træner for Rhein-Neckar Löwen minimum frem til sommeren 2020, skriver Monz i en mail til Ritzau.

Der er spekuleret i, om Nikolaj Jacobsen kan få lov til at dobbeltjobbe som både landstræner og klubtræner. Og det er ikke et problem for Rhein-Neckar Löwen.

- Det er ikke et problem for Rhein-Neckar Löwen, hvis Nikolaj Jacobsen bliver landstræner for Danmark ved siden af sit job i Mannheim.

- Vi har haft denne situation før med Gudmundur Gudmundsson, som også var landstræner for Island, lyder det fra den tyske klubs pressetalsmand.

Nikolaj Jacobsen overtog Gudmundssons job som cheftræner i Rhein-Neckar Löwen, da islændingen blev dansk landstræner i 2014.

Inden længe kan danskeren igen overtage et job, som Gudmundsson har siddet i.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.