Rejseplaner til Frankrig? Her er myndighedernes anbefalinger

Inden du rejser til Frankrig, skal du tjekke de franske myndigheders udmeldinger, anbefaler Udenrigsministeriet efter angrebet i Nice.
Husk at tjekke de franske myndigheders anbefalinger til turister, inden du rejser til Frankrig, lyder anbefalingen fra Udenrigsministeriet. 
Husk at tjekke de franske myndigheders anbefalinger til turister, inden du rejser til Frankrig, lyder anbefalingen fra Udenrigsministeriet.  Foto: Eric Gaillard/Scanpix/Arkiv

Efter det terror-lignende angreb i Nice i går aftes, der har kostet over 80 mennesker livet, kommer Udenrigsministeriet med en melding til danskere, der vil rejse til Frankrig. 

Du skal, inden du rejser til Frankrig, tjekke de franske myndigheders udmeldinger og nyheder. Det kan man blandt andet læse her.

Det anbefaler Udenrigsministeriets Borgerservice på deres facebook-side her til morgen. 

Udenrigsministeriet anbefaler desuden, at man læser deres gode råd til rejsende på ministeriets hjemmeside

Er du i Frankrig?

Danskere i og omkring Nice skal sørge for at kontakte pårørende og fortælle, de er i god behold, opfordrer Udenrigsministeriet.

Der er indtil videre ingen meldinger om, at der skulle være danskere blandt de dræbte eller sårede i Nice. 

Har man behov for akut hjælp, er det muligt at ringe til Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter på telefon +45 33 92 11 12.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.