Regn udsætter Wozniackis Wimbledon-kamp i en halv time

Let regn over Wimbledon udskyder Caroline Wozniackis kamp mod Denisa Allertova i anden runde.
Caroline Wozniacki og de øvrige spillere i Wimbledon må væbne sig med tålmodighed og kigge efter opklaring, regnen forsinker torsdagens program. Wozniackis kamp i anden runde skulle være begyndt klokken 12.30 dansk tid.
Caroline Wozniacki og de øvrige spillere i Wimbledon må væbne sig med tålmodighed og kigge efter opklaring, regnen forsinker torsdagens program. Wozniackis kamp i anden runde skulle være begyndt klokken 12.30 dansk tid. Foto: Michael Probst/AP

Intet Wimbledon uden regnafbrydelser. Således heller ikke i 2015-udgaven.

Efter tre dage med høj sol og op til 35 grader vågnede London torsdag op til grå skyer, der i løbet af formiddagen resulterede i regn.

Klokken 11 lokal tid kunne man ikke tale om en byge, men nærmere drypregn, men nok til at arrangørerne måtte udsætte kampene, der var planlagt til at begynde klokken 11.30 - klokken 12.30 dansk tid.

Det fik indflydelse på Caroline Wozniacki, der er programsat til at spille første kamp på bane 12 mod tjekken Denisa Allertova i anden runde.

Men allerede efter en halv time stoppede regnen, og nu er det planen, at dagens kampe første kampe kan begynde kort efter klokken 13 dansk tid.

Regn risikerer dog at blive et tema det meste af torsdagen. Der er stor risiko for regn i de tidlige eftermiddagstimer, og i løbet af eftermiddagen er der også risiko for tung regn og torden.

Ifølge arrangørens meteorologer vil risikoen for regn falde til 40 procent efter klokken 15, og man forventer tørvejr sidst på eftermiddagen.

Efter klokken 18 lokal tid vil risikoen for regn falde til 20 procent.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.