Real Madrid ramt af skaderegn i Champions League

Tirsdagens 4-0-sejr over Shakhtar Donetsk kom på en dyr baggrund, da Real Madrid blev ramt af tre skader.
Sergio Ramos (til højre) har revet sin ene skulder af led i tirsdagens opgør mod Shakhtar Donetsk. Også Raphael Varane og Gareth Bale udgik med skader.
Sergio Ramos (til højre) har revet sin ene skulder af led i tirsdagens opgør mod Shakhtar Donetsk. Også Raphael Varane og Gareth Bale udgik med skader. Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP

Real Madrid blev hårdt ramt af skader i tirsdagens 4-0-sejr over Shakhtar Donetsk i Champions League i fodbold.

Træner Rafael Benitez blev tvunget til at udskifte Gareth Bale, Raphael Varane og Sergio Ramos i kampen på grund af skader.

Onsdag oplyser den spanske storklub, at Ramos har revet venstre skulder af led, hvilket betyder, at han er tvivlsom til lørdagens ligakamp mod Granada.

Raphael Varane fik også et slag mod Shakhtar Donetsk.

I øjeblikket går Benitez' største bekymring på den walisiske kantspiller Gareth Bale, der først skal skannes torsdag, når hævelsen i hans ene lægmuskel har fortaget sig.

- Bale fik krampe i sin lægmuskel.

- Vi bliver nødt til at vente. De to andre har fået slag, og Gareth er den eneste, jeg er lidt mere negativ omkring, men vi må vente og se, hvad lægen siger, fortæller Real Madrid-træneren.

Storklubben har åbnet den spanske liga med to sejre og en enkelt uafgjort.

Superstjernen Cristiano Ronaldo har allerede scoret fem gange i ligaen for Real Madrid, mens det tirsdag blev til tre scoringer fra portugiseren i sejren over Shakhtar Donetsk.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.