Real Madrid-præsident afviser Mourinho-comeback

Florentino Pérez roser Mourinhos tid i Real Madrid, men han ser Rafael Benitez som den rigtige mand for Real.
Chelseas tidligere manager José Mourinho kommer ikke til at træne Real Madrid igen lige nu.
Chelseas tidligere manager José Mourinho kommer ikke til at træne Real Madrid igen lige nu. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Ifølge præsidenten i Real Madrid, Florentino Pérez, er det ikke aktuelt, at den fyrede José Mourinho vender retur til Santiago Bernabeu.

- Ingen kan selvfølgelig forudsige fremtiden, men Mourinho kommer ikke til Madrid lige nu, siger Florentino Pérez ifølge nyhedsbureauet AFP.

Præsidenten bakker i stedet op om holdets nuværende cheftræner, Rafael Benitez.

- Benitez kan løse vores problemer. Det er den eneste løsning, jeg kan se, fortsætter han.

Mourinhos tid i London-klubben fandt sin ende torsdag efter en miserabel sæson, hvor hans forsvarende mestre inden runde 17 ligger på en 16.-plads i Premier League.

Rygterne har siden svirret om, at Mourinho kunne tage retur til spansk fodbold og tage over for den pressede Rafael Benitez i Real Madrid.

Real Madrid har ikke vundet den spanske liga, siden holdet blev trænet af Mourinho, og klubben indtager for tiden en tredjeplads med fem point op til FC Barcelona og Atlético Madrid.

Præsidenten siger da også, at han glædeligt husker dagene, hvor José Mourinho var klubbens cheftræner.

- Jeg har virkelig gode minder fra Mourinhos tid i Madrid. Han løftede niveauet på vores hold og placerede os der, hvor vi hører til, siger Florentino Pérez.

Tiden i Madrid var dog ikke uden turbulens for den portugisiske træner. Mourinho var på kant med en del af spillerne i Real Madrids omklædningsrum, inden han forlod klubben i 2013.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.