Real-indskifter: Vi skal måske lide for at blive stærke
Luka Modric vil have Real Madrid til at finde tilbage til formen fra begyndelsen af sæsonen.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Real Madrids Luka Modric - her i en duel mod Michael Krohn-Dehli - tror, at der venter de spanske CL-mestre bedre tider.
Real Madrids Luka Modric - her i en duel mod Michael Krohn-Dehli - tror, at der venter de spanske CL-mestre bedre tider. Foto: PW JRM**LON**/AP


Real Madrid var tæt tirsdag på at ryge ud af Champions League efter et 3-4-nederlag på hjemmebane til Schalke 04.

Hvis Schalke havde scoret på bare en enkelt af holdets mange chancer i slutfasen, så var tyskerne gået videre til kvartfinalerne.

Hjemmeholdets indskiftede midtbanespiller Luka Modric erkender, at Real Madrid i øjeblikket er i problemer. I weekenden måtte holdet afgive førstepladsen i den spanske liga til rivalerne fra FC Barcelona.

- Det var vigtigt at komme videre til næste runde for os. Nogle gange skal man lide for at blive stærkere, siger Modric til Uefas hjemmeside.

- Vi skal finde tilbage til vores måde at spille på i begyndelsen af sæsonen. Vi har masser af kvalitet på holdet, og jeg tror, at vi vil se et meget bedre Real Madrid-hold i den næste kamp, siger kroaten, der fik den sidste halve time mod Schalke.

Da midtbanespilleren blev sendt på banen var stillingen 3-3, men Klaas-Jan Huntelaar sikrede de tyske gæster sejren med sin anden scoring i opgøret.

For tre uger siden vandt Real Madrid med 2-0 i Gelsenkirchen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.