Real-indskifter: Vi skal måske lide for at blive stærke

Luka Modric vil have Real Madrid til at finde tilbage til formen fra begyndelsen af sæsonen.
Real Madrids Luka Modric - her i en duel mod Michael Krohn-Dehli - tror, at der venter de spanske CL-mestre bedre tider.
Real Madrids Luka Modric - her i en duel mod Michael Krohn-Dehli - tror, at der venter de spanske CL-mestre bedre tider. Foto: PW JRM**LON**/AP

Real Madrid var tæt tirsdag på at ryge ud af Champions League efter et 3-4-nederlag på hjemmebane til Schalke 04.

Hvis Schalke havde scoret på bare en enkelt af holdets mange chancer i slutfasen, så var tyskerne gået videre til kvartfinalerne.

Hjemmeholdets indskiftede midtbanespiller Luka Modric erkender, at Real Madrid i øjeblikket er i problemer. I weekenden måtte holdet afgive førstepladsen i den spanske liga til rivalerne fra FC Barcelona.

- Det var vigtigt at komme videre til næste runde for os. Nogle gange skal man lide for at blive stærkere, siger Modric til Uefas hjemmeside.

- Vi skal finde tilbage til vores måde at spille på i begyndelsen af sæsonen. Vi har masser af kvalitet på holdet, og jeg tror, at vi vil se et meget bedre Real Madrid-hold i den næste kamp, siger kroaten, der fik den sidste halve time mod Schalke.

Da midtbanespilleren blev sendt på banen var stillingen 3-3, men Klaas-Jan Huntelaar sikrede de tyske gæster sejren med sin anden scoring i opgøret.

For tre uger siden vandt Real Madrid med 2-0 i Gelsenkirchen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.