Rasende popidol til avis: I er så upassende

Den amerikanske sangerinde Katy Perry anklager en australsk avis for at publicere et forældet interview med hende.
Det er virkelig upassende, når journalister genbruger interviews, mener Katy Perry, der har hængt den anklagede journalist ud på Twitter.
Det er virkelig upassende, når journalister genbruger interviews, mener Katy Perry, der har hængt den anklagede journalist ud på Twitter. Foto: Charles Sykes/CHARLES SYKES/INVISION/AP

Hvad sker der, hvis man tager et tre år gammelt interview med Katy Perry, sætter en frisk dato på og publicerer det i dagens avis? Svaret kom prompte, da sangerinden mandag udtrykte sin harme på det sociale medie Twitter.

- Det er virkelig upassende, når journalister genbruger interviews, der er lavet for tre år siden i en kontekst, der skulle promovere en film, og så bare stempler en ny dato på det, skriver Katy Perry.

Efterfølgende har den 30-årige hitmager desuden angivet navnet på den journalist, der har skrevet den artikel, der lørdag blev bragt i avisen The Daily Telegraph Sydney.

I artiklen fortæller Katy Perry blandt andet om sin kristne opvækst, og hvilken rolle hendes fans spiller i hendes liv og karriere. Derudover løfter "Roar"-sangerinden en del af sløret for, hvordan hun havde det efter bruddet med sin eksmand Russell Brand i 2011.

- Han har ikke talt til mig siden han sendte en sms, hvor han skrev, at han ville skilles. Jeg har ikke lyst til at tale om ham - mine sange siger det, jeg har brug for at sige, siger Katy Perry blandt andet i interviewet.

Artiklen refererer desuden til dokumentarfilmen "Katy Perry: Part of Me" fra 2012. Det var til premieren på denne, at interviewet ifølge Katy Perry oprindeligt blev lavet.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.