Rasende købmand: Ingen skal svine mine medarbejdere til

En butiksansat sad grædende tilbage i kassen, da en kunde havde råbt op om bedrageri og svindel. Et Facebook-opslag fra købmanden fik dog kunden tilbage med en undskyldning.
En pige ved kassen i Rema 1000 i Hillerød fik så mange skældud, at hun begyndte at græde.
En pige ved kassen i Rema 1000 i Hillerød fik så mange skældud, at hun begyndte at græde. Foto: Scanpix/arkiv

Det hører nok til sjældenhederne, at kunder siger undskyld, hvis de har overfuset en ansat i en butik.

Men det er faktisk lykkedes for købmand Rasmus Erlandsen i Rema i Hillerød at få en kunde til at gøre netop det.

Undskyldningen faldt efter købmanden på Facebook havde opfordret kunden til at sige undskyld, efter vedkommende havde overfuset en af hans ansatte i kasselinjen.

Kunden ville gerne benytte sig af et af butikkens tilbud. Men da der ved kassen opstod lidt forvirring om betalingen, blev kunden så sur, at kunden råbte højt med beskyldninger om bedrageri og fusk, skriver Rasmus Erlandsen på Facebook.

- Tilbage i butikken i kasse 1 sidder en grædende pige.... Hun scanner de næste tre kunder igennem... Grædende... Så får hun lukket kassen og kommer ud bagved til mig. Hvem du end er derude, og om dette nogensinde når dig, så synes jeg, du skal vide, at jeg stod tilbage med en helt knust pige, der var meget rystet over din opførsel, skriver købmanden og fortsætter:

- Jeg ved ikke, hvad der har udløst så stort et raserianfald, at en ung piges dag på arbejdet skulle ødelægges. Jeg er sådan set også flintrende ligeglad. Du skal bare vide at den opførsel tolereres på ingen måde i min butik! Der er INGEN, der skal svine medarbejdere til, så de bryder grædende sammen - UANSET HVAD - sådan opfører man sig bare ikke... Og jeg er rigtig ærgerlig over det ikke var mig du mødte i kassen.

- Så HVIS du læser dette, så kom herned, så skal jeg give dig den 10'er du mener, vi har bedraget dig for - OG så kan du stikke min kassepige en undskyldning.

Opslaget blev hurtigt delt over 11.000 gange og dukkede også op på kundens Facebook-væg:

- Der kom en meget brødebetynget mand ned i butikken, og var nærmest ved at bryde grædende sammen på mit kontor. Han forklarede, at hans stressede hverdag havde fået ham til at sige nogle ting, som han ikke skulle have sagt. Han var rigtig ked af det, fortæller Rasmus Erlandsen til TV 2.

Desværre var den overfusede ansatte ikke på arbejde, så hun kunne modtage en undskyldning, men Rasmus Erlandsen og kunden har aftalt, at hun får en undskyldning en anden dag.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.