Rapper stormer af scenen til cannabis-show

Rapstjernen Lil Wayne valgte at storme af scenen efter blot fire sange, da han i weekenden optrådte til et cannabis-event i Californien
Lil Wayne stormede af scenen under et show lørdag i San Barnardino i Californien. Arkivfoto.
Lil Wayne stormede af scenen under et show lørdag i San Barnardino i Californien. Arkivfoto. Foto: Nick Ut/AP

Rapperen Lil Wayne er endt i et stormvejr, efter at han i weekenden stormede af scenen til et cannabis-event i Californien. Og det har nu fået eventets arrangører til at beskylde den populære stjerne for kontraktbrud.

Det skriver Toronto Sun.

Lil Wayne var ifølge Toronto Sun booket som hovednavn til magasinet High Times' show "Cannabis Concentrates Cup" lørdag, hvor han skulle optræde efter rapperen B.o.B.

Magasinet High Times advokerer for at legalisere cannabis.

Men efter kun fire sange fik Lil Wayne tilsyneladende nok af at optræde til showet og smed mikrofonen fra sig.

Det har efterladt eventets arrangører i chok. I en officiel pressemeddelelse kalder de rapstjernens opførsel for "pludselig" og "et kontraktbrud".

- Vi har ingen idé om, hvorfor Lil Wayne pludseligt endte sin optræden efter kun fire sange, når han kontraktmæssigt var forpligtet til at optræde en time for sine fans, skriver arrangørerne bag weekendens show i pressemeddelelsen.

- Vi er virkelig forbløffede over, at Lil Wayne ville gøre dette foran tusindvis af Cannabis Cup-deltagere - i total ligegyldighed over for sine fans - og vi afventer en forklaring fra hans team.

Ifølge Toronto Sun har repræsentanter for den 33-årige rapper stadig ikke kommenteret på weekendens hændelser.

Se High Times' pressemeddelelse her: http://hightimes.com/culture/music/lil-wayne-full-meltdown-at-2016-medical-cannabis-concentrates-cup/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.