Rapper: Prince lærte mig forførelsens kunst

Den amerikanske rapper Snoop Dogg fortæller i et nyt interview, at den afdøde musiker Prince blandt andet lærte ham at forføre kvinder.
Prince lærte Snoop Dogg at forføre kvinder.
Prince lærte Snoop Dogg at forføre kvinder. Foto: John Salangsang/JOHN SALANGSANG/INVISION/AP

Efter flere gange at have lyttet til det kendte og populære nummer "Sexual Eruption" og "Sensual Seduction", skulle man tro, at Snoop Dogg havde fuldstændig styr på, hvordan en kvinde skal forføres.

I et nyt interview til People Magazine afslører den 44-årige musiker dog, at han ikke altid har været helt bekendt med forførelsens kunst.

Snoop Dogg fortæller nemlig, at den nyligt afdøde musiker Prince lærte ham flere ting om emnet.

- Når det kom til musikalsk, visuel og seksuel forførelse, var Prince uden tvivl den bedste til det. Han viste os, hvordan man skal forføre en kvinde og samtidig lave musik, som både appellerer til mænd og kvinder. Prince var i kontakt med sin feminine side, men var stadig maskulin, fortæller Snoop Dogg til People Magazine.

Måden, hvorpå Prince forførte både mænd og kvinder, har inspireret Snoop Dogg på flere måder.

I interviewet fortæller Snoop Dogg nemlig, at han i høj grad tænkte på Prince, da han lavede musikvideoen til nummeret "Sexual Eruption" fra 2007.

- Musikvideoen er meget inspireret af Prince. Folk vil fortsat lytte til hans musik og tænke på hans person. Det er hans arv. Jeg er selv i gang med at finde ud af, hvad min arv skal være, siger Snoop Dogg til People Magazine.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.