Rapper: Miley skal holde kæft og undskylde

Der er dårlig stemning i rapper-miljøet efter Miley Cyrus' uheldige udtalelser om stoffer.
Miley Cyrus var vært ved årets MTV VMA. Her var det rapperen Nicki Minaj, som havde et problem med sangerindens tidligere udtalelser.
Miley Cyrus var vært ved årets MTV VMA. Her var det rapperen Nicki Minaj, som havde et problem med sangerindens tidligere udtalelser. Foto: Matt Sayles/MATT SAYLES/INVISION/AP

Der mangler ikke ligefrem skandaler eller konflikter, som involverer den 22-årige sangstjerne Miley Cyrus. Da hun var vært ved MTV's prisuddeling i sidste uge var det rapperen Nicki Minaj, der langede ud efter hende, og nu har endnu en rapper set sig sur på den tidligere Disney-stjerne.

Det er Miley Cyrus' udtalelse i magasinet Marie Claire, som har fået rapperen op i det røde felt.

- Når Kendrick Lamar synger om LSD, så er det cool. Når jeg gør det, så er jeg en narkoluder, sagde Miley Cyrus i interviewet.

Og det får rapperen Vince Staples til at kritisere den unge sangerinde.

- Hun skal sige undskyld, siger han i et interview med magasinet i-D.

Miley Cyrus har nemlig tilsyneladende taget fejl af rapperne Kendrick Lamar og A$AP Rocky, og kom derfor til at beskylde 28-årige Kendrick Lamar for at hylde det psykedeliske stof LSD.

A$AP Rocky derimod har lavet en sang med titlen "L$D".

- Hun anede ikke hvem fanden hun snakkede om, siger 22-årige Vince Staples og fortsætter:

- Enten aner hun ikke, hvad hun taler om, eller også synes hun bare alle sorte mennesker ligner hinanden? Jeg er ligeglad med hvilken af grundene, det er, bare hold din kæft, Miley Cyrus, siger han.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.