Rapper afslører sød hemmelighed

Den amerikanske rapper Ne-Yo venter barn med sin kæreste Crystal Renay. Det afslører han selv på det sociale medie Instagram.
Rapperen Ne-Yos kæreste Crystal Renay er gravid, afslører han selv på Instagram.
Rapperen Ne-Yos kæreste Crystal Renay er gravid, afslører han selv på Instagram. Foto: Scanpix

Rapperen Ne-Yo lever det søde liv. I hvert fald at dømme ud fra teksterne til nogle af hans seneste hits "Champagne Life" og "One in a Million".

Nu har Ne-Yo dog tilsyneladende valgt at lægge jetsetlivet på hylden for at bygge rede med sin kæreste, Crystal Renay. Det afslører "Beautiful Monster"-rapperen selv på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

Den 35-årige hitmager var dog forholdsvis diskret i sin første opdatering på Instagram mandag, hvor han i kommentaren til et billede af Renay blot har skrevet "Surprise".

Billedet, som blev fulgt op af flere bedårende fotos af parret sammen på Crystal Renays Instagram-profil, satte hurtigt gætterierne i gang hos både fans og medier. Ikke mindst, da en af Renays veninder ønskede hende tillykke med både baby og forlovelse.

Senere samme dag loggede den kommende far og ægtemand så på det sociale medie Twitter, for her at gøre helt klart, hvad der er op og ned på historien.

- For at slå det fast, så er Crystal Renay og jeg forlovet og planlægger bryllup næste år. Og ja, vi venter os, skriver Ne-Yo på Twitter, hvor han også har brugt hashtagget "fra hestens egen mund", så rygtesmedjer ikke kommer for godt i gang.

Det er Crystal Renays første barn. Ne-Yo har i forvejen pigen Madilyn og drengen Mason med sin tidligere kæreste Monyetta Shaw.

Se Ne-Yos graviditets-opslag med kæresten Crystal Renay her og her.

Ritzau/FOKUS/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.