Randers-lejren vil pakke medalje-snakken væk

I Randers vil man ikke snakke mere om medaljer og i stedet rette fokus på at bryde holdets dårlige stime.

Randers FC overvintrede på tredjepladsen i Alka Superligaen efter et flot efterår. Efter vinterpausen er det dog blevet til bare én sejr i syv kampe for kronjyderne.

De manglende point har betydet, at forfølgerne nærmer sig bagfra, og både Brøndby og FC Nordsjælland har med sejre mulighed for at rykke forbi Randers i ligaen.

Randers-træner Colin Todd vil ikke høre mere tale om tredjeplads og bronzemedaljer. Han vil have fokus andetsteds.

- Vi skal ikke tænke på tredjepladsen, vi skal tænke på de næste kampe. Det er medierne, der hele tiden vil snakke bronzemedaljer og Europa. Dermed er det også medierne, der har bygget presset op, siger træneren.

Han er skuffet over resultaterne i foråret, men mener også, at holdet er blevet talt op i medierne.

- Det er ikke os, der har blæst vores resultater op, det er medierne. Vi er i en dårlig periode lige nu, og det kan vi rette op på ved at rette fokus de rigtige steder hen. Dårlige perioder kommer sommetider, og nu må vi fokusere på os selv og ikke andet.

Randers-spiller Alexander Fischer vil heller ikke fokusere mere på stillingen.

- Som jeg ser det, så skal vi pakke al snak om medaljer og Europa væk. Hvis det her fortsætter, så skal vi være glade for at ende i top-seks, fordi det er så tæt. Nu tager vi en kamp ad gangen, siger Fischer.

I vinterpausen havde Randers fire point ned til Brøndby og seks ned til FC Nordsjælland. Fischer peger på, at det forspring kan have været en sovepude for holdet:

- Vi har hele tiden prøvet at holde fokus på os selv, men vi har nok taget det lidt for afslappet, fordi vi har haft et godt pointforspring ned til forfølgerne. Desuden kan man ikke undgå at blive lidt ramt, når man ikke får de point, vi synes, vi har fortjent.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.