Randers FC møder Viborg uden Christian Keller

Randers FC er atter uden klubbens tidligere anfører Christian Keller, når det gælder mødet med Viborg søndag.
Randers FC tager imod Viborg i Alka Superligaen søndag uden Christian Keller i truppen. (arkivfoto)
Randers FC tager imod Viborg i Alka Superligaen søndag uden Christian Keller i truppen. (arkivfoto) Foto: Anika Graversen/Polfoto

Randers FC tager søndag imod Viborg FF i Alka Superligaen, og det bliver endnu en gang uden den tidligere anfører Christian Keller i truppen.

Randers har spillet de to seneste kampe uden Keller efter det trekantdrama, der har fyldt medierne i den seneste tid, og mod Viborg figurerer Keller ikke i cheftræner Colin Todds trup, som blev offentliggjort lørdag.

Efter at Keller har indledt et forhold til holdkammeraten Jonas Borrings fraseparerede kone, har ingen af de to spillere optrådt for Randers, og situationen har givet massiv medieomtale.

Jonas Borring er officielt på en form for orlov, og han er heller ikke med mod Viborg, hvor Randers også må undvære Erik Marxen, da venstrebacken sidder over med karantæne.

Randers' administrerende direktør, Michael Gravgaard, har tidligere meldt ud, at Randers FC har lukket ned i forhold til at tale offentligt om situationen omkring Christian Keller og Jonas Borring.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.