Radiovært fyret: Kollega vil savne ham "sindssygt meget"

Det står hen i det uvisse, hvorfor Kristian Høyer aka Producer Kristian er sat af holdet, som laver Go'Nova på radiokanalen Nova.
Kristian Høyer, bedre kendt som Producer-Kristian, er blevet fyret fra radiokanalen Nova.
Kristian Høyer, bedre kendt som Producer-Kristian, er blevet fyret fra radiokanalen Nova. Foto: Iris/arkiv

Producer Kristian, med det borgerlige navn Kristian Høyer, får opbakning af sin kollega Dennis Ravn.

Dennis Ravn og Producer Kristian har været en del af den kvintet, der de seneste tre år har lavet morgen-programmet Go'Nova på radiokanalen Nova.

Men torsdag skrev Producer Kristian på sin Facebook-profil:

- Hej dejlige Facebook venner ... I dag har været min sidste dag på GONOVA! Jeg har lovet ikke at uddybe det, men det var ikke mit valg. Det har dog intet med GO'NOVA holdet at gøre, mere end det kan jeg ikke sige.

Den melding kom som en overraskelse - også for Dennis Ravn, som sammen med Producer Kristian og de tre andre i programmet, JoJo, Mai-Britt Vingsøe og Signe Krarup har vundet priser med Go'Nova.

- Jeg har haft et fantastisk samarbejde med Kristian gennem tre år. På holdet har vi delt næsten alt med hinanden i studiet i løbet af de små morgentimer. Vi har været som en lille familie. Derfor kommer jeg også til at savne ham sindssygt meget, siger Dennis Ravn til BT.

Novas ledelse vil ikke uddybe, hvorfor Producer Kristian ikke længere skal være ansat på Nova, men radiostationens vicedirektør, Tobias Nielsen, siger til BT: 

- Det har jeg ingen kommentarer til. Vi har rost og takket ham for det store arbejde, han lagt i showet. Det har været populært og derfor fortsætter det også efter ferien – bare med en anden producer, siger Tobias Nielsen.

Fyringen betyder således, at Go'Nova holder sommerferie uden producer. 

- Det er lidt ligesom at gå ud at lede efter en ny kæreste dagen efter, man har brudt med den gamle. Lige nu har jeg svært ved at forestille mig en anden producer, siger Dennis Ravn.

Den kærlighedserklæring kvitterer Producer Kristian for på Facebook, hvor han skriver: 

- Hvis jeg havde været til mænd havde jeg sgu knaldet ham.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.