Radiovært delte Søs Fenger-nøgenfoto: For frækt til Facebook

Søs Fenger var i sin ungdom model for en billedhugger. Billederne fra dengang er dog for frække til Facebook.
- Jeg tænkte bare, at det var en ting, jeg gerne ville prøve; at være model for en billedhugger, siger Søs Fenger i radiopragrammet 'Det Næste Kapitel'.
- Jeg tænkte bare, at det var en ting, jeg gerne ville prøve; at være model for en billedhugger, siger Søs Fenger i radiopragrammet 'Det Næste Kapitel'. Foto: Scanpix/arkiv

Fredag aften lagde radiovært Iben Maria Zeuthen et billede af en helt afklædt Søs Fenger på Facebook. Det skete i forbindelse med radioprogrammet ”Det Næste Kapitel” på Radio24syv, hvor den populære sangerinde var ugens gæst.

Ved hjælp af fotos snakkede de to kvinder sig helt ind på 54-årige Søs Fenger levede liv. På et af billederne optræder Søs Fenger som nøgenmodel for en billedhugger i Italien.

Det 27 år gamle billede blev efterfølgende lagt ud på Iben Maria Zeuthens private Facebook-side – med Søs Fengers tilladelse.

Det er dog ikke længere muligt at henvise til opdateringen, da den er blevet fjernet. Det skriver Iben Maria Zeuthen i en ny opdatering på Facebook:

”Så nu blev jeg anmeldt for at have delt et billede af en smuk Søs Fenger - et billede der får mig til at savne 80'erne, drikke en øl mere og lade kroppen stå. Et billede der på fineste vis illustrerer følelsen at nyde sin kvindelighed. Hvor er det UFORSTEÅLIGT at man ikke kan dele den slags,” skriver hun i opdateringen, inden hun linker til en artikel fra Ekstra Bladet, som viser de omtalte billeder.

Så nu blev jeg anmeldt for at have delt et billede af en smuk Søs Fenger- et billede der får mig til at savne 80'erne,...

Opslået af Iben Maria Zeuthen på 25. marts 2016

Ifølge Ekstra Bladet havde Søs Fenger billedet med i radioprogrammet, fordi de for nylig kom ind i hendes liv igen.

- Jeg viste det til en kæreste her for noget tid siden. Så sagde han: 'Gud', for jeg står og drikker øl, mens jeg har fødderne nede i noget plastic og skal til at pakkes ind i noget gips og jeg var ret nervøs, så jeg fik en øl. Så sagde jeg: 'Gud, hvor er det egentlig langt ude, det der'. Så sagde han: 'Jeg synes, det det er en kvinde, der lever livet'. Og det synes jeg, var så sejt sagt, for jeg havde egentlig ikke tænkt over det på den måde. Jeg tænkte bare, at det var en ting, jeg gerne ville prøve; at være model for en billedhugger. Og det var da en stor ære for mig. Det havde jeg aldrig prøvet og ville gerne. Og så blev jeg pakket ind i gips. Så havde man prøvet det, siger Søs Fenger ifølge Ekstra Bladet i 'Det næste Kapitel'.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.