Rådvild TV2-vært: Fan vil købe mine sure sokker

Christian Bækgaard har fået et tilbud om at sælge sine sure sokker til en fan. Alternativt kan et par udtrådte sko godt bruges.
Christian Bækgaard har brug for venners hjælp til at få styr på Ejners sære tilbud.
Christian Bækgaard har brug for venners hjælp til at få styr på Ejners sære tilbud. Foto: Henrik Ohsten/TV 2

Ejner har givet TV 2-værten Christian Bækgaard et tilbud han er i tvivl om, om han skal sige ja eller nej til.

Ejner er ikke en af Christian Bækgaards venner eller bekendte, men en fan, som via de sociale medier har givet tv-værten et tilbud om at købe nogle af hans sokker.

Sokkerne skal vel at mærke være sure. Til gengæld vil Ejner betale 2000 kroner for dem:

"Hej Christian, må jeg købe nogle af dine strømper som du ville smide ud, mens de stadig væk er uvasket? 2000 kroner for 4 par, venligst ejner", skriver Ejner til Christian Bækgaard på Facebook.

Ejner gør opmærksom på, at han kun er til strømper - men alligevel godt vil være tilfreds med et par af Christian Bækgaards udtrådte sko.

Christian Bækgaard har lagt et screen dump af beskeden ud på sin Instagram-profil, hvor han spørger sine følgere: "... hvad gør jeg lige her?".

I kommentarfeltet på Instagram får Christian Bækgaard flere gode råd, men der kommer også et frisk bud på 2500 for den samme mængde sure sokker, ligesom der en der gerne donorer de fire sokker - hvis Christian Bækgaard ikke vil af med sine egne ...

...... hvad gør jeg lige her? 😳🤑

A photo posted by Christian Müller Bækgaard (@chrbaekgaardtv2) on

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.