R-profil forsvarer latterliggjort DF'er

Den radikale meningsdanner om DF'ers BNP-kiks: Vi er jo alle blot mennesker!
"For de eneste, jeg virkelig ikke har respekt for, det er dem, der har mod til at gå efter hendes person, men ikke hendes politik. Det er de virkelige fjolser."
"For de eneste, jeg virkelig ikke har respekt for, det er dem, der har mod til at gå efter hendes person, men ikke hendes politik. Det er de virkelige fjolser." Foto: SCANPIX arkiv

Ro på. Vi er jo alle blot mennesker.

Sådan lyder det fra radikale Zenia Stampe, der normalt er en ret så hidsig kvinde på Facebook, men i dag kommer med en update, der maner til ro og rummelighed.

Det handler om Dansk Folkepartis Pernille Bendixen, som er blevet helt til grin i Facebook-land, efter hun i et direkte radioprogram på Radio 24syv afslørede huller i sin paratviden. Hun blev ringet op af værten fra den direkte udsendelse, og han spurgte hende, hvad bruttonationalproduktet er for noget. Og det vidste det nyvalgte folketingsmedlem så ikke.

Det har rigtig mange grinet af - deriblandt Zenia Stampe. Men den radikale politiker griner ikke længere.

"Jeg trak også på smilebåndet, da jeg hørte Pernille Bendixen fra Dansk Folkeparti tale om bruttonationalproduktet. Så jeg skal ikke moralisere eller spille hellig, "skriver Stampe i sin Facebook-update.

(artiklen fortsætter under afstemnings-boxen)

AFSTEMNING
Hvad er det lige bruttonationalprodukt er for noget?
Hånden på hjertet - ved du, hvad bruttonationalprodukt (BNP) er?

"Men når vi hver især er færdige med at smile og grine, så lad os lige forestille os, at det var os selv, der uden varsel blev ringet op og quizzet på direkte radio. Kunne man ikke også fange os på det forkerte ben? Og er vi ikke selv blandt dem, der begræder, at politikere ind i mellem lyder som talende Excel-ark?" spørger Zenia Stampe, der minder sine Facebook-følgere om, at hun jo normalt er en dame, der går hårdt til sine politiske modstandere, ikke mindst Dansk Folkeparti.

"Og det vil jeg også fortsat gøre. Men jeg kritiserer dem for det, de mener. Jeg kritiserer dem ikke for at være mennesker. For vi er jo alle "kun" mennesker. Det er vi, når vi kommer til at vrøvle i direkte radio," skriver hun og opfordrer folk til at give Pernille Bendixen et "kærligt klap på skulderen".

Hun vil dog fortsat gå efter sin polititiske modstanders politik:

"For de eneste, jeg virkelig ikke har respekt for, det er dem, der har mod til at gå efter hendes person, men ikke hendes politik. Det er de virkelige fjolser."

Jeg trak også på smilebåndet, da jeg hørte Pernille Bendixen fra Dansk Folkeparti tale om bruttonationalproduktet. Så...

Posted by Zenia Stampe on 22. september 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.