Pytlick hiver endnu en landsholdsspiller til Odense

Den 20-årige højreback Mette Tranborg skifter fra sommeren 2017 til storsatsende Odense Håndbold.
Landsholdsspilleren Mette Tranborg tørner fra næste sommer ud for Odense Håndbold. Arkivfoto.
Landsholdsspilleren Mette Tranborg tørner fra næste sommer ud for Odense Håndbold. Arkivfoto. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Odense Håndbold har tirsdag på sin hjemmeside offentliggjort, at man har skrevet en treårig kontrakt med landsholdsspilleren Mette Tranborg, som kommer til Fyn fra SK Aarhus.

Kontrakten er gældende fra sommeren 2017.

Den hårdtskydende højreback har tørnet ud for SK Aarhus i hele sin hidtidige seniorkarriere, men nu skal hun have ny luft under vingerne.

- Jan (Pytlick, red.) og Spåne (Ulrik Kirkely, red.) lærte jeg jo godt at kende, da de udtog mig til landsholdet, og de planer og det træningsmiljø, Odense er ved at skabe, tiltaler mig meget, siger Tranborg til hjemmesiden.

Odense Håndbold er i gang med en solid oprustning til næste sæson. Tidligere har man allerede offentliggjort kontrakter med landsholdsanfører Stine Jørgensen fra FCM og Mie Højlund fra Randers.

Cheftræner Jan Pytlick ser frem til at få tilknyttet den 20-årige Mette Tranborg - især grundet hendes alsidige kompetencer.

- Vi ser Mette som en af de to-tre bedste højrebacks i Vesteuropa og er glade for kunne tilknytte hende i tre år, siger Pytlick til klubbens hjemmeside.

- Hun er en fysisk stærk tovejsspiller, der allerede nu udgør en af de væsentlige dele af landsholdet.

Odense Håndbold ligger øjeblikkeligt nummer tre i Danmarks bedste håndboldrække for kvinder.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.